Ons Team

Wij stellen ons graag aan u voor...

Simone Schouten

Logopedist

Zeynep Bozdag

Logopedist

Liselot den Bruigom

Logopedist

Simone


Sinds 1997 ben ik werkzaam als logopedist. Ik kreeg na een start in het Speciaal Onderwijs de mogelijkheid om een logopediepraktijk in Gorssel en later ook in Warnsveld over te nemen. Die mooie kans heb ik destijds met beide handen aangegrepen! We werken inmiddels in een fijn team op 2 locaties in Warnsveld.
Elke dag ben ik blij en dankbaar dat ik als logopedist mag werken in mijn eigen praktijk. Vooral omdat ik door mijn specialisaties echt doe waar mijn hart ligt; samen met een client kijken hoe er weer meer balans kan komen in zijn of haar systeem. Met een brede blik kijken naar de klacht, in kaart brengen wat maakt dat er een probleem is ontstaan. Samen ‘op pad’ gaan om te werken aan de doelstellingen.
Naast het volgen van nascholing geef ik regelmatig lezingen en cursussen. Ook werk ik 1 keer per maand in het Gelre Ziekenhuis Zutphen waar ik een stemspreekuur draai met de KNO-arts. Zo blijf ik voortdurend in ontwikkeling en kan ik uitdragen wat voor mooi vak we hebben!

Ik ben allround logopedist en behandel van jong tot oud. Door mijn specialisaties behandel ik vaak de wat complexere hulpvragen op het gebied van:
  • ademproblemen zoals hyperventilatie, ademverstoring bij astma of COPD
  • stemstoornissen (zie ook site Elfriede Öcker)
  • keelklachten , globusklachten, chronische hoestklachten, kaakklachten (behandeling o.a. middels vocal massage en larynxmanipulatie)
  • communicatieproblemen bij kinderen met algehele ontwikkelingsproblemen/ syndromen
  • oromyofunctionele problemen
  • preverbale logopedie (eet- en drinkproblemen en problemen met de vroege taalontwikkleing bij 0- 2 jarigen)
  • aangezien ik veel cliënten zie met verstoringen waarbij er ook een overbelasting/ verstoring is op psychisch vlak heb veel aanvullende nascholing gedaan zoals NLP (Neurolinguïstisch programmeren) RET (Rationeel Emotieve Therapie) , Psychogene stemstoornissen e.d.

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Stuur mij een mail voor meer informatie

Zeynep

Mijn naam is Zeynep Bozdag, ik ben in 2022 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Sinds maart 2023 ben ik verbonden aan deze praktijk waar ik met veel plezier werk. Het geeft mij voldoening als ik kinderen en volwassenen kan helpen met problemen in de communicatie op verschillende gebieden. Denk hierbij aan spraak- en taalstoornissen, fonologische stoornissen en stemproblemen. Daarnaast heb ik mijn specialisatie opgedaan in oromyofunctionele Therapie (OMFT).

Als logopedist krijgen wij steeds vaker te maken met kinderen die net zoals ik naast of vóór het Nederlands een andere taal leren. Ik ben als Nederlands- Turkse logopedist geïnteresseerd geraakt in meertaligheid en ik kan vanuit mijn achtergrond goed aansluiten bij meertalige kinderen. Verder kan ik iedere doelgroep op een eigen, passende manier benaderen en motiveren. Ik bekijk de situaties vanuit meerdere kanten en kan ik mijzelf aanpassen in verschillende situaties. Ook is er altijd aandacht en ruimte voor de client om zijn of haar verhaal te doen. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en bovendien ben ik ook lid van de Nederlandse vereniging voor Logopedie en Foniatrie.

Stuur mij een mail voor meer informatie

Liselot

Ik ben sinds 2020 afgestudeerd als logopedist. Met veel plezier heb ik mijn opleiding gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast ben ik sinds 2022 afgestudeerd als Taal- en Spraakpatholoog aan de Radboud Universiteit. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Logopedisch Centrum De WeerKlank, waar ik inmiddels helemaal mijn plek heb gevonden.

Het belangrijkste in de behandeling vind ik dat een cliënt zich bij mij op zijn gemak voelt. Dit is de basis voor de ontwikkeling waar we samen aan gaan werken. Als logopedist heb ik een open houding en ben ik enthousiast en onderzoekend ingesteld. Daarnaast bied ik graag een luisterend oor. Op deze manier hoop ik iemand verder te helpen met vragen op het gebied van communicatie en welzijn.

Ik ben opgeleid als allround logopedist en ben geïnteresseerd in het helpen van cliënten in alle leeftijdsgroepen. Ik heb cursussen gevolgd op het gebied van onder andere fonologische problemen, lees– en spellingproblemen, slikproblemen en adem-stemproblemen. Ik werk met manuele facilitatietechnieken (massage strottenhoofd en hoofd-halsspieren) om de slik- en stemproblemen zo compleet mogelijk te behandelen. Daarnaast sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en ben ik lid van de Nederlandse vereniging voor Logopedie en Foniatrie.

Ik ga graag samen met u aan de slag!

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, donderdagochtend

Stuur mij een mail voor meer informatie